Restaurant en koffiehuis

Blogtraining in het Volkshuis

Lydia Lijkendijk koos het Volkshuis uit voor de blogtraining die zij op 19 maart geeft. In de J&R zaal op de eerste verdieping vindt zij alles wat ze nodig heeft voor haar training: een prettige, rustige vergaderruimte met een langwerpige tafel die plaats biedt aan twaalf personen. De ruimte is voorzien van alle vergadergemakken waaronder een digitaal presentatiebord. 
Bloggen is een goede manier om jezelf of je bedrijf in de markt te zetten. Blogs maken onderdeel uit van de sociale media en hebben een impact tot ver buiten jouw netwerk. Maar wat maakt een blog tot een goede blog? Hoe maak je een blog prettig leesbaar? In de blogtraining, een ééndaagse training-in-tekst, doe je ervaring op met creatieve technieken die het schrijfproces makkelijker en leuker maken. Je krijgt tips, oefent vaardigheden en gaat naar huis met kennis om direct toe te passen. En een blog om meteen te plaatsen.
Deze training is zeer geschikt voor iedereen die al schrijft, maar het idee heeft dat hij er meer uit kan halen en voor mensen met schrijfvrees. Meedoen? Kijk voor meer informatie op http://lijkendijk.com/trainingen/. Of stuur een mail naar info@lijkendijk.com en vraag naar de last-minute prijs.


You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *