Restaurant en koffiehuis

Gemeente Deventer komt graag terug voor onze zalen

‘WE KOMEN ER GRAAG, we komen er graag terug’. Dat schreven onze vaste gasten Leo Custers en Jan Jacobs van de gemeente Deventer over het gebruik van de zalen op de tweede en derde verdieping van het Volkshuis. Hieronder hun volledige bericht. Meer weten over de mogelijkheden om bij onze te vergaderen, een training te organiseren of een feestje te houden? Bel ons of kom langs.

Leo Custers en Jan Jacobs van de gemeente Deventer over het Volkshuis.Sinds een aantal jaar vinden de trainingen voor deelnemers van de gemeente Deventer plaats bij Het Volkshuis. Voor ons is dat een verrijkende ervaring. Het restaurant en de catering worden gedragen door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dat riep in eerste instantie nieuwsgierigheid op wat nu veranderd is in vertrouwdheid. Vooral omdat onze ervaringen gewoon goed zijn.
Restaurant en catering worden goed gerund. We voelen ons er altijd welkom. Dat doet het management en dat doen de mensen die er werken. En als je dan in de trainingsruimten komt, blijken het goed uitgeruste ruimtes te zijn. Ruimtes met de meest moderne schermen, maar ook met de klassieke flip-over. Koffie, thee en water zijn op tijd en de bestelling voor de lunch wordt in deze verrijkende sfeer opgenomen.


You can be the first one to leave a comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *