Restaurant en koffiehuis

Informatie voor ouders en verwanten

Werken bij het Volkshuis betekent een levendige maar veilige werkomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking in het hartje van de stad.
Er zijn verschillende soorten werk bij het Volkshuis: de bediening, de keuken, de zalenverhuur en de catering. In de bediening letten we vooral op gastvriendelijkheid, netjes serveren en drankjes inschenken. In de keuken ligt de nadruk op het bereiden van gebak, broodjes, soep en andere kleine gerechten. Je leert omgaan met collega’s en met de afwasmachine en andere keukenapparatuur. Naast het restaurantwerk zijn er taken zoals boodschappen doen, bijvoorbeeld op de markt. Het Volkshuis biedt plaats aan 20 medewerkers.

 

De werktijden zijn van 9.00 tot 17:00 uur en soms ’s avonds en in de weekenden. Op donderdag zijn wij tot 20:00 uur geopend.
Het Volkshuis Deventer

In hartje Deventer, aan de rand van de Brink, bevindt zich het Volkshuis. In dit restaurant aan de Kleine Overstraat werken sinds 2000 zo’n 20 mensen met een verstandelijke beperking. In 2012 werden de bovenverdiepingen van het monumentale pand volledig gerenoveerd tot drie moderne vergaderaccommodaties met een moderne keuken.

Contact us

Kleine Overstraat 97a
7411 JK Deventer
Phone: 0570 - 600254