Restaurant en koffiehuis

Professionals

 Om in Het Volkshuis te kunnen werken dient iemand te beschikken over een CIZ-indicatie voor dagbesteding. Men hoeft geen ervaring in de horeca of in werken te hebben, wel is het belangrijk dat degene de intentie heeft om contacten met gasten aan te gaan en beleefd en netjes wil/kan zijn.

Zijn er stage mogelijkheden?

Het Volkshuis biedt voor de verschillende opleidingen stages aan. De meeste stagiaires volgen het voortgezet speciale onderwijs, een horecaopleiding of een pedagogische opleiding. Het gebeurt vaak dat een stagiaire vanuit het bijzondere onderwijs na afronding van zijn school bij Het Volkshuis als medewerker wil komen werken. De meeste aanvragen voor stage komen vanuit het speciale onderwijs zoals de Daniël de Brouwerschool, de Linde, de Zonnehof of van ouders. Samenwerkingspartner en HKZ-certificering
Het Volkshuis Deventer

In hartje Deventer, aan de rand van de Brink, bevindt zich het Volkshuis. In dit restaurant aan de Kleine Overstraat werken sinds 2000 zo’n 20 mensen met een verstandelijke beperking. In 2012 werden de bovenverdiepingen van het monumentale pand volledig gerenoveerd tot drie moderne vergaderaccommodaties met een moderne keuken.

Contact us

Kleine Overstraat 97a
7411 JK Deventer
Phone: 0570 - 600254