Restaurant en koffiehuis

Wil je bij het Volkshuis werken?

Hou je van koken?

Vind je het leuk om mensen netjes te bedienen?

Lijkt het je leuk om midden in de stad te werken?

Wil jij je handen uit de mouwen steken?

Misschien is het Volkshuis dan een goede werkplek voor jou!

In het Volkshuis werken mensen met een verstandelijke beperking. Je werkt bij ons in de keuken of je bedient in het restaurant. Daarnaast breng je koffie, thee en broodjes naar de gasten die bij ons vergaderen. Ook doe je boodschappen en breng je taarten en broodjes op andere plekken in de stad.

Er zijn verschillende soorten werk bij het Volkshuis: de bediening, de keuken, de zalenverhuur en de catering. In de bediening letten we vooral op gastvriendelijkheid, netjes serveren en drankjes inschenken. In de keuken ligt de nadruk op het bereiden van gebak, broodjes, soep en andere kleine gerechten. Je leert omgaan met collega’s en met de afwasmachine en andere keukenapparatuur. Naast het restaurantwerk zijn er taken zoals boodschappen doen, bijvoorbeeld op de markt. Het Volkshuis biedt plaats aan 20 medewerkers.

De werktijden zijn van 9.00 tot 17:00 uur en soms ’s avonds en in de weekenden. Op donderdag zijn wij tot 20:00 uur geopend.

 
Het Volkshuis Deventer

In hartje Deventer, aan de rand van de Brink, bevindt zich het Volkshuis. In dit restaurant aan de Kleine Overstraat werken sinds 2000 zo’n 20 mensen met een verstandelijke beperking. In 2012 werden de bovenverdiepingen van het monumentale pand volledig gerenoveerd tot drie moderne vergaderaccommodaties met een moderne keuken.

Contact us

Kleine Overstraat 97a
7411 JK Deventer
Phone: 0570 - 600254