Nieuws

Vactaure voor allround horecamedewerker 24 uur per week

Ons team is bijna compleet. We zoeken nog een vaste collega waardoor we helemaal klaar zijn voor alle mooie plannen die we komende jaren hebben.

Hart van Deventer uitgereikt aan Volkshuis Deventer

Op vrijdag 28 oktober jl. reikte wethouder Thomas Walder het Hart van Deventer uit aan het team van het Volkshuis Deventer. Het Hart van Deventer is een initiatief van MKB Deventer om bedrijven in Deventer met een bijzondere prestatie op gebied van personeelsmanagement /…

Wij hebben plaats voor nieuwe medewerkers dagbesteding

Zin in een nieuw avontuur? We hebben ruimte voor nieuwe medewerkers dagbesteding! Klik hier voor meer informatie

We zijn weer open!

Vanaf dinsdag 21 juni zijn we weer open op dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00. Neem contact op voor extra mogelijkheden voor groepen en vergaderingen.

Volksakker in de Stentor

Op 26 april won het Volkshuis de Deventer Innovatieprijs met ons plan voor de Volksakker en meer lokale samenwerking. Lees het artikel dat Castor van Dillen naar aanleiding hiervan schreef.

Wij zoeken een kok

Onze kok gaat minder werken daarom zoeken we iemand erbij. Heb  je zin in een ongewoon goede baan in hartje Deventer met werktijden overdag, veel verantwoordelijkheden leuke collega’s?

Maandag dicht

Vanaf maandag 28 maart 2022 zijn we een aantal maandagen gesloten. We hebben zieken en hebben nog geen nieuwe medewerkers kunnen vinden. Ben of ken je iemand die bij ons wil werken? Mail dan met de bedrijfsleider Jessica Heggers: jessica@volkshuisdeventer.nl…

We zijn weer open!

Je kunt weer iedere dag (behalve zondag) bij ons terecht van 9.30 tot 17 uur voor de lekkerste vegetarische gerechten, koffie met taart of om een mooie zaal te huren. Klik hier voor onze menukaart. Klik hier voor informatie over…

Herfst-/winterkaart

Met het verschijnen van het herfstige weer is ook onze herfst-/winterkaart er! Vol heerlijke, verrassende en vernieuwende gerechten. Kom langs om de oranje pannenkoek te proeven, geniet van de vegan eiersalade of probeer onze huisgemaakte volkoren bol met Deventer Roem….

Wij zoeken medewerkers

Reserveer een vergaderplek bij ons

Ongewoon goed vergaderen, feestje vieren of een werksessie houden.

Het kan bij het Volkshuis in Deventer.

We beschikken over drie zalen van 2 tot 40 personen.

De ruimtes zijn voorzien van wifi, airconditioning en een digitaal presentatiebord

 

 

Neem contact met ons op

Door te bellen naar 0570 - 600254,
te mailen naar beleef@volkshuisdeventer.nl
of door onderstaand formulier in te vullen.

    Gerealiseerd door Webheads - 2023